diumenge, 23 de novembre de 2008

Pa tot terreny a la panificadora

Aquest pà jo l`anomeno així doncs serveix per tot i queda molt bò.Desprès de molts fracasos i de tirar molta farina i molts calers a la brossa un día vaig tornar-ho a intentar caniant el programa de cocció i hem va funcionarrrrrrrrrrrrrrr¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡ Per fí un pà molt bò i que el puc tallar Ingredients : 150 cc d`aigua mineral millor tibia 20cc d`oli (jo faig servir el d`oliva ) 150gr de farina sense gluten (tipus sharp mix pan) Sal la mida petita de la cullera de mesura de la panificadora o una cullera de cafè Sucre el mateix Llevat , sharp ,el mateix posar els ingredients en aquest ordre però la sal en una cantonadeta de la cubeta, el sucre en l`altre i el llevat fer un foradet a la farina sense arribar a tocar l`aigua i afegir-lo Programa de la panificadora el que duri aprox 3h 50m Gastes molt poca farina i el pà surt molt bò