dimarts, 19 de maig de 2009

Flors i Brownie

Una de las coses que més hem relaxa és recollir floretes a la muntanya ,d`altre banda son les flors que més m`agraden , últimament moments de relax pocs i avui per no deixar de parar he fet aquest brownie , sé, per altre banda que no és original però es que és el meu primer i com que començo ja ha tenir menys por al dolç ............... el crític gastrònom de ca nostre el Sr.excelentissim Chef de 20 coberts en Martí G. l´ha catalogat de muerte uffffff
Ingredients..............
180g de xocolata de cobertura Nestle Postres
170g de sucre moreno
50g d´avellanes  torrades de Constantí poble on les compro amb tota garantia 
3 ous
120g de mantega ( a temperatura ambient )
60g de farina sense gluten Schar mix Dolci
40g de Maicena
1 cullereta de llevat en pols químic de mercadona
1 polsim de sal
Preparació.....................
Cal a dir que tenia moltes ganes de tenir un ajudant de batalla diària a la cuina i després de molt rumiar-nos-ho hem comprat la Thermomix i la veritat es que és un gran ajut per una casa de tanta pitança com la nostra doncs fem tots els àpats del dia
Escalfar el forn a 180º
triturar la xocolata amb les avellanes retirar ,batre els ous la mantega i el sucre 2 minuts a 37º,velocitat 3, afegir-hi la xocolata i barrejar 20 segons a velocitat 5 ,incorporar les farines el llevat i la sal barrejar 6 segons a velocitat 6, abocar la barreja en un motlle d´un litre de capacitat engreixat amb mantega ficar al forn durant 30 minuts aprox
Penso que la recepta es pot fer fàcilment de la manera tradicional i en aquest ordre amb el batedor fins que estigui tot ben barrejat
Ha quedat molt bo serà per l`ajudant? ; )