dimarts, 20 de gener del 2009
Llom amb poma
Aquest plat fa molts anys que mel va ensenyar l`avia de les pulguitas , i és molt bo i molt fàcil de fer
Ingredients ...........
1 tall rodó de porc (Jo compro llom de dos colors doncs és més magra i melós ) d`uns 750gr lligat
2 cebes grosses
4 pomes madures tipus golden
1 copeta de ví ranci
1 copeta de conyac
Oli d`oliva
Sal
Pebre
1 fulla de llorer
Preparació.............
Salpebrar el llom i en una cassola enrossir ,afegir el llorer i les cebes tallades a llunes , sofregir una estona més fins que la ceba quedi transparent ,pelar les pomes i tallar-les a tires, afegir-les i anar remenant i deixar coure una estona més fins que les pomes suïn i quedin estofades, afegir el vi ranci i el conyac (és molt important fer servir aquests licors doncs hi donen un gust especial a la salseta final), i deixar uns 20-25 minuts mig tapat i a foc suau ,reservar la carn i deixar refredar , passem la resta d`ingredients per l batedora i després pel xino ,jo tallo la carn primeta i l`acompanyo amb arròs fet al vapor i la salseta què es pot dir que quasi esta més bona que la carn.
Es especial
Etiquetes de comentaris:
Carns
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18 comentaris:
Ha costao! pero x fin la Carne!!! xD xD
mol ways les fotus i tb mol bona la carn...(suposo) xD
besitooooos!
jo voto k pel proxim finde k pugeu a gallifa ens el deixis tasta!!!!! jajjajajja
petons
Pulguita mayor :
Ha sigut un part deu meu mira que son pesats els MACS
Queda pendent
Sitos
Maruxilla:
Això esta fet
ptnts
gracies per la recepta sempre el toquet del licor i dona molta gracie i si la cuinera el prova millorrrrrrrrrrrr.
besitos
suegri
Suegri:
Ai¡¡¡¡ borrachina borrachina,:) XD
Quants anys fa que fem aquesta recepta eh?, el licors jo encara els tinc de la fàbrica
Ptnts
Nena, quina gana! Té una pinta per morir-s'hi del gust.
Pero que pinta!!! Y la carne en su punto justo, con una jugosidad alucinante. Estas hecha una cocinera de primera.
Apunto tu receta. Muchas gracias
Un millón de besos sin gluten
Oh! que buena pinta tiene el blog! que tal un traductor al castellano! así disfrutaría con la lectura del blog! Un saludo!
Hola cristina¡
gracias por tu visita:)
lo primero que hice al montar el blog fue buscar un traductor esta en la entrada a la derecha creo que es un poco pequeño y no se ve bien.......
un saludo para ti y tu barriguita
Sandra
Hola wapi!! El cap de setmana et faré una visita amb més calma. Però de moment et dic que la recepta aquesta m'agrada molt, que jo fa temps que no la preparo...i m'has donat una idea, perque la puc menjar sense problemes!!
Crec que m´acabes de resoldre el menjar de demà...perquè tinc un llom al congelador i no sabia què fer...una recepta boníssima
Adegea
la veritat es que esta molt bo ja m`han dit que ho faras amb carn de la part del coll super tendre
Zerogluten:
Te cuento un secreto nunca nadie me ha dicho qual es el punto del rustido ( ahora no se como se dicon segueixoce en castellano sera posible ,tengo la neurona floja ) madre, abuela. gentes mil me han dicho las recetas asi, lo rustimos.... tal tal tal pero como? y ala apañate manolo y con el tiempo y una caña creo que he aprendido
Aprender eso es lo que quiero ,pero buena cocina
Muchas gracias a ti
un millon de ptonets
Cocinarte:
Aquí estarem esprant que vinguis ,un honor
Lo d`en Monti ja t`explicaré mentre tant jo també aniré a ca teva per llegir més sobre el tema a veure si ho aconsegueixo
Mª Jose
tant de bo t´hagi solucionat el dinar i la veritat que està molt bo
un ptnet
pulguita aixi que puguis pots fer una recepte amb llonces i pinya que tu saps que esta molt bona i no dona gaire feina , tidras a la clientela contenta oi
petonarros
suegri
Madre mía, vaya punto le has dado a la carne¡¡ rosadita y tierna que da gusto verla, y tienes razón con el toquecito del brandy y el vino, ayuda mucho a desglasar la salsa y además le da un aroma delicioso.
Además las manzanas con el cerdo van tan bien... a mi me gusta sobre todo emplear las que son un poco ácidas y verdes como las Reinetas.
Un plato de 10.
Buen fín de semana. Besos.
Tiene una pinta deliciosa, pero soy alérgica a toda la fruta fresca, así que estas preparaciones, que siempre me llaman mucho la atención, están prohibidas...
Muchos besos
¡¡qué rabia... que rabia...!! he llegado tarde para este finde...
resulta que uso un mac con navegador safari y
¡qué rabia....!... he llegado tarde... te explico..
tengo un mac cuyo navegador tiene discrepancias con blogger.. cosas de la tecnología.
El caso es que detecté que habías puesto la receta el 20 de enero.. y no la he podido ver hasta hoy sábado... ¡¡leches!! si la veo el martes hubiera hecho la compra para hacer esta receta este finde...¡¡¡que tiene una pinta exquisita!!!
La carne efectivamente se ve en su punto...jugosita.. sonrosada pero sin sangre.. de esas que muerdes y no haces bola en la boca...ummmmm
Adi,
Ten por seguro que lo probaré con manzanas acidas, si tu me lo dices" yo pa ya"
Es un honorazo que me pongas un 10
Gracias
un besote
Cannella
Yo se de uno que estaria encantado de tener tu alérgia, todos los días con la lucha frutil pués se cree que solo existen las peras y los platanos y el resto de la fruta son los yogures,
se llama Martí y tiene 6 años, que artura con la fruta
Por si necesitas apoyo le llamo
Un besazo
Pikerita,
Hija no sabes como te entiendo la mua tiene Safari Y DON MAC si e mi casa es DON por si a caso pués tiene vida propia no se pone malo no ( me refiero a los virus ) peró coñe las gasta no sabes tu ,meno que es domingo voy a ver si ya has colgado tu receta
Sitos wuapa
Ei, deliciosa recepta, mmm, quina combinació més exquisida. petons.
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