divendres, 20 de febrer del 2009
Pollastre de pagès disfressat amb nous
Aquest matí en rei carnestoltes mana pintar-se la cara, en Martí ha demanat anar de gat i com que l`hora d`arreglar-se al matí son els 60 minuts mes curts de cap hora de la resta del dia, per arribar d´hora a l`escola tot son corredisses amunt i avall i jo ja vaig cansada des de aquest moment d`estrès insuperable, però ho hem aconseguit i ens a quedat així
Així en un dia que els nens es disfressen de gats i els pollastre de nous us desitjo un feliç carnestoltes
Ingredients.............
1 pollastre de pagès a vuitens
2 cebes grosses tipus figueres
4 tomàquets madurs
1 copeta de brandy
2 grans d`all
100gr de nous
100cc de crema de llet
sal, pebre negre, oli d`oliva
Preparació..........
Enfarinar el pollastre (jo l`enfarinat amb farina d`arròs)i enrossir-lo en una caçola de fang amb una mica d`oli ,a mitja cocció ,afegir la ceba tallada a llunes i el tomàquet també tallat a llunes .
Quan ja hagi cuit una estona més afegir el brandy, després jo l`he tingut un parell d`hores a foc molt suau a mig tapar fins que la carn ha començat a separar-se de l`os
Uns 10 minuts abans d`apagar el foc, s`hi afegeixen les nous i la crema de llet i es deixa coure tot plegat a foc lent
Quant ja esta es passa el sofregit amb les nous per la batedora i després pel xino
Etiquetes de comentaris:
Carns
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
8 comentaris:
¡¡glup!!...¿he venido pronto?... Y las explicaciones????... Porque con la pinta que tiene... ¡¡las quiero!!
Buena pinta la receta y buena pinta la cara del disfrazado. Es un día bonito y que hacen algo diferente en el cole. Y hacer algo diferente en el cole es genial!
glutoniana
ahora sí... ya tienes el post completo con gato y todo... que por cierto.. que bien le has pintado para ir con prisas.
Tambien me gusta mucho la nueva imagen de la cabecera. Y la receta.. ya me he quedado mas tranquila.. había visto el pollo sin receta todavía y me había creado ansiedad...ufff.. ahora ya sé como se hace y tiene que estar muy rico.
¿qué tal tu vuelta al curro?
Un besote.
Estupendo ese gatito, que seguro que ha disfrutado con su disfraz.
Y también estupenda la receta, con la que hemso disfrutado tod@s.
Besotes,
Ana y Víctor.
Hi ha que reconeixer que no tens tan sols manya per la cuina perquè el teu fill t´ha quedat molt maco...una recepta boníssima
Miau, miauuuu! és el gat més preciós del món!! i el pollastre és el més suculent del món. petons.
Madre, qué gato más guapo¡¡¡ estarás más ancha que larga con esta preciosidad de muchacho...
El pollastre? pues que me encanta con el toquecito de las nueces.
Un abrazo.
Pikerita
Que risa el otro dia estaba mirando como quedava la fotillo y upsssss¡¡¡¡¡
sorpresa ya estabas ahi me hizo mucha gracia y mucha ilusión, eres un solete
tempranillo
besitos
Bajoqueta
Te dire fiesta en el cole viva las madres trabajadoras pintadoras cocineras kelillas....
Caminantes
Hay mis caminantes siempre paseando por todos nuestros rinconcillos de nuestra geografia
Se os quiere mucho
Besotes
Mª Jose
Moltes gràcies wupissima per les teves paraules es fa el que es pot i més que t´he de dir jo que tu no sepas
Abraçadetes
Cuinerets
Vosaltres si que sou wuapos ¡¡¡¡¡¡¡
Petonets
Adi
Mas ancha ..... uhmmmmmmm si, es un amorcete en todos los aspectos que te voy adecir yo? esta super contento que le digais cosillas anda todo el dia leyendo los mensajes y preguntandome ¿Que dicen de mi ...?
Miles de abrazos
Publica un comentari a l'entrada