dimarts, 24 de febrer del 2009
hemc 30 - manzana
Aquesta es la primera vegada que participo al HEMC#30 a veure que tal la novatada "ahi voy"
CORONA DE POMES AMB
CREMA I AMETLLES SOFREGIDES
Ingredients...........
2 pomes Golden o reinetes
25gr de mantega
3 cullerades de farina d`ametlles
sucre, aigua
Per la crema.........
1 got de llet evaporada
3 cullerades de maicena
4 cullerades de sucre
3 rovells d`ou
1/4 de cullaredeta de pols de vainilla
Preparació..............
Escalfar al forn només la part del grill, mentrestant a foc molt lent en una cassola escalfar la llet evaporada fins que estigui calenta afegir-hi la maicena i anar batent fins que s`espesseixi,durant uns dos minuts aproximadament.Batre els rovells d`ou amb el sucre , afegiu-hi una mica de la mixtura de llet per escalfar-los i abocar a la resta de la llet espessa sense deixar de remenar fins que arranqui el bull ,abocar-ho tot en un bol i afegir-hi la vainilla
Rentar molt bé i treure el cor de les pomes i fer-ne rodanxes no molt gruixudes ,colocar en una safata del forn amb paper parafinat ,pintar tant el paper com les pomes amb una mica de sucre amb unes gotes d`aigua i gratinar una estoneta fins que agafin color
Pel sofregit , escalfar la mantega i tot seguit tirar la pols d`ametlles i deixar torrar intentant que no es cremi
Muntar primer intercalant capes de poma i crema i escampar per damunt el sofregit d`ametlles
Bo, bo, bo, bo..............
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13 comentaris:
Hola amigos.
¿Ha quedado un poquito para nosotros?
: )
Se ve sumamente rico y sano, sano.
A los peques, seguro que les encanta y que pedirán pronto un "remake".
Un abrazo y buen provecho.
Nena, de novata res, amb aquesta recepta tan suculenta ets la reina de l'hemc!
Molts petons.
Ostres quina recepta més fàcil i amb un aspecte impressionant...petonets
Qué forma mas deliciosa de comer manzana, genial para los que no les gusta demasiado esta fruta.
Saludos
Pues para ser la primera aportación te has lucido, porque es una recetas sencilla pero de las que tiene el exito asegurado.
Por cierto, me encanta tu nueva cabecera, preciosa de verdad.
Petons guapísima
I tan que bo, impressionant aportació!!!
Es que ets una mestra!!
Petons i bon cap de setmana.
Fa pinta de bo :)
Wenas!
Kolta ki són els de la foto el Marti i el Bernat?
El Maryi el gran i el Bernat el petitet jejeje, ya me dirás...
He entrat pq kom k akesta tarda li preguntaves no se què a la mama pensava que hauries penjatalguna kosa i l'arrossejat què eh? hum....
Wenu mols besitos de la pulga aburrida jejeje
Me quedo con tu última frase..."bo, bo, bo..." eso lo dice todo, menuda pinta!!
He deixat una cosa per tu al meu blog, vols passar-te pel meu blog a buscar-la??
Un petonet.
¡¡Pulguis!!...no encuentro mail para escribirte en privado- El tema es que cuando vayas a la tienda a por la Mandioca.... Hay varias opciones para elegir... La marca Yoki es la que pone que es sin gluten.. Tienes mandioca cruda (crua pone en portugués), mandioca torrada (ó tostada), almidón dulce y almidón agrio... Tengo que avisarte que hemos hecho pruebas y la harina de mandioca crua no tiene buenos resultados... los resultados expectaculares se obtienen con el almidón de mandioca dulce ó agrio... a ver si te he avisado con tiempo y así sepas lo que tienes que elegir... Eso sí... no exagero con resultado expectacular.. Hannah tambien está haciendo pruebas y lo mismo.. en breve publicaremos un paso a paso porque esto no se lo puede perder ningún celíaco... Con decirte que mi hijo no celíaco decía que parecía pan de trigo....
Quina passada de recepta!!
Per cert feia dies que no passava, perque havia perdut tots el enllaços...jeje.
Núria
Petons
No se me actualiza tu blog!!Le doy al inicio de tu blog y la primera que me sale es esta. Sabes si le pasa algo!!Yo que venia a ver ese pan!!
Besines.
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