divendres, 20 de febrer del 2009

Pollastre de pagès disfressat amb nous

Aquest matí en rei carnestoltes mana pintar-se la cara, en Martí ha demanat anar de gat i com que l`hora d`arreglar-se al matí son els 60 minuts mes curts de cap hora de la resta del dia, per arribar d´hora a l`escola tot son corredisses amunt i avall i jo ja vaig cansada des de aquest moment d`estrès insuperable, però ho hem aconseguit i ens a quedat així Així en un dia que els nens es disfressen de gats i els pollastre de nous us desitjo un feliç carnestoltes Ingredients............. 1 pollastre de pagès a vuitens 2 cebes grosses tipus figueres 4 tomàquets madurs 1 copeta de brandy 2 grans d`all 100gr de nous 100cc de crema de llet sal, pebre negre, oli d`oliva Preparació.......... Enfarinar el pollastre (jo l`enfarinat amb farina d`arròs)i enrossir-lo en una caçola de fang amb una mica d`oli ,a mitja cocció ,afegir la ceba tallada a llunes i el tomàquet també tallat a llunes . Quan ja hagi cuit una estona més afegir el brandy, després jo l`he tingut un parell d`hores a foc molt suau a mig tapar fins que la carn ha començat a separar-se de l`os Uns 10 minuts abans d`apagar el foc, s`hi afegeixen les nous i la crema de llet i es deixa coure tot plegat a foc lent Quant ja esta es passa el sofregit amb les nous per la batedora i després pel xino

8 comentaris:

Lourdes ha dit...

¡¡glup!!...¿he venido pronto?... Y las explicaciones????... Porque con la pinta que tiene... ¡¡las quiero!!

bajoqueta ha dit...

Buena pinta la receta y buena pinta la cara del disfrazado. Es un día bonito y que hacen algo diferente en el cole. Y hacer algo diferente en el cole es genial!

glutoniana

Lourdes ha dit...

ahora sí... ya tienes el post completo con gato y todo... que por cierto.. que bien le has pintado para ir con prisas.
Tambien me gusta mucho la nueva imagen de la cabecera. Y la receta.. ya me he quedado mas tranquila.. había visto el pollo sin receta todavía y me había creado ansiedad...ufff.. ahora ya sé como se hace y tiene que estar muy rico.
¿qué tal tu vuelta al curro?
Un besote.

Caminar sin gluten ha dit...

Estupendo ese gatito, que seguro que ha disfrutado con su disfraz.

Y también estupenda la receta, con la que hemso disfrutado tod@s.

Besotes,

Ana y Víctor.

MªJose-Dit i Fet ha dit...

Hi ha que reconeixer que no tens tan sols manya per la cuina perquè el teu fill t´ha quedat molt maco...una recepta boníssima

La cuina vermella ha dit...

Miau, miauuuu! és el gat més preciós del món!! i el pollastre és el més suculent del món. petons.

Adi ha dit...

Madre, qué gato más guapo¡¡¡ estarás más ancha que larga con esta preciosidad de muchacho...
El pollastre? pues que me encanta con el toquecito de las nueces.
Un abrazo.

las pulguitas ha dit...

Pikerita

Que risa el otro dia estaba mirando como quedava la fotillo y upsssss¡¡¡¡¡
sorpresa ya estabas ahi me hizo mucha gracia y mucha ilusión, eres un solete
tempranillo
besitos




Bajoqueta

Te dire fiesta en el cole viva las madres trabajadoras pintadoras cocineras kelillas....




Caminantes

Hay mis caminantes siempre paseando por todos nuestros rinconcillos de nuestra geografia

Se os quiere mucho

Besotes





Mª Jose


Moltes gràcies wupissima per les teves paraules es fa el que es pot i més que t´he de dir jo que tu no sepas

Abraçadetes



Cuinerets

Vosaltres si que sou wuapos ¡¡¡¡¡¡¡

Petonets





Adi

Mas ancha ..... uhmmmmmmm si, es un amorcete en todos los aspectos que te voy adecir yo? esta super contento que le digais cosillas anda todo el dia leyendo los mensajes y preguntandome ¿Que dicen de mi ...?

Miles de abrazos