diumenge, 23 de novembre de 2008

Pa tot terreny a la panificadora

Aquest pà jo l`anomeno així doncs serveix per tot i queda molt bò.Desprès de molts fracasos i de tirar molta farina i molts calers a la brossa un día vaig tornar-ho a intentar caniant el programa de cocció i hem va funcionarrrrrrrrrrrrrrr¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡ Per fí un pà molt bò i que el puc tallar Ingredients : 150 cc d`aigua mineral millor tibia 20cc d`oli (jo faig servir el d`oliva ) 150gr de farina sense gluten (tipus sharp mix pan) Sal la mida petita de la cullera de mesura de la panificadora o una cullera de cafè Sucre el mateix Llevat , sharp ,el mateix posar els ingredients en aquest ordre però la sal en una cantonadeta de la cubeta, el sucre en l`altre i el llevat fer un foradet a la farina sense arribar a tocar l`aigua i afegir-lo Programa de la panificadora el que duri aprox 3h 50m Gastes molt poca farina i el pà surt molt bò

4 comentaris:

Adegea ha dit...

Hola, pulguita.
Mira't el meu blog i vull veure més cosetes teves.
Petons

las pulguitas ha dit...

holas holas Adegea quins ulls tan macos ,
això si que ès un blog i el demès son tonteries

Prometo anar afegint cosetes
petonets
S.

encar ha dit...

M´encanta, li dire a les meves companyes amb fills celíacs, molt bona idea! Jo també vull un Blooooooog!!!

las pulguitas ha dit...

encar

moltes gracies ,t`has de fer el bloc és supur gratificant

ptnets
S.