dilluns, 2 de febrer del 2009

Flam de formatge

Avui fa un dia lleix a Barcelona plou i no puc sortir doncs la pulguita petita dorm i on anem plovent.......... quina bona excusa per posar la tele mentre planxo i una tal URBE tv es plantifica al meu menjador, ahh!! cuina d`en Karlos Arguiñano Ingredients................ 4 ous 7 cullerades de sucre la pell d`una llimona ratllada 250cc de crema de llet paquet de formatge tipus Philadelphia 200gr Preparació................. Barrejar tots els ingredients amb les barilles ,colocar la crema en vols petitets d`alumini o en motlles de silicona o de vidre tipus pirex ,si es vol caramelitzat ,i al forn al bany maria 40-45 minuts a 200º calor abaix Super bo fàcil i ràpid Que be va la pluja de quan en qua

8 comentaris:

Lourdes ha dit...

Pues sí.. la lluvia viene muy bien para estar en casita, viendo la tele en el sofá, con una mantita y una ración de tu flan de queso... y por favor.. si me pones un cafetíto... ¡¡ahhh voy a dejar de soñar!!

zer0gluten ha dit...

Estas recetas son fundamentales, rápidas y ricas.
Yo también tengo a mi pulguita particular durmiendo a mi lado porque el pobre está pachuchillo, como el día.
Besitos sin gluten

Adi ha dit...

No dudo que el flan estará para caerse de espaldas, los ingredientes son de primera y me gustan todos (bueno, del queso me gusta hasta la cáscara de cera, jejeje), pero me ha llamado muchísimo la atención el precioso molde donde lo has preparado... qué bonito ¡¡¡
Un besazo.

La cuina vermella ha dit...

Nena, si que et cundeix el dia, planxes, fas un flam... quina súper woman!! petons

Anònim ha dit...

Hola Perra!
Pos si doy fe (com diria el Luisma xD) el flam estava super bo, llástima ke en vaig poder menjar tan poquet po wenu espero ke men facis un algun dia...o mejor dicho me haces uno y me lo llevo pa kasa asi la prueba la susodicha madre también xD, y por cierto ke nadie dude de ke mi hermana es una SUPERWOMAN perque l'és jejeje.
Per cert ara tavem mirant amb la mama el canal cocina que sortia l'anglés aquell del xoriço a la paella (uff...)que per cert ha canviat l'apartament fashion de Londres x una kaseta al camp xD, però avui ha fet coses que estaven bé dintre de que és molt "brutot" cuinant, ha fet tres plats amb carbassa:
primer ha fet una amanida amb rúcula carbassa pinyonets i més cosetes que no sabia ben bé què era pq la mama tava parlant x telf. i no sentia la tele :-S, però la carbassa l'ha fet escalivada però en un forn de llenya que segur que li ha donat un bon "puntillu". Després ha fet "Muffins" de carbassa tb i a sobre els ha posat una crema feta amb formatge d'aquell que deiem ahir "quark" (pq m'entenguis)vainilla, ratlladura de mandarina i llimona i sucre glass i al final x fer "macu" els ha posat floretes de lavanda x sobre (no sabia que es menjaven)però molt poquetes suposo que tb x donar-los un "puntillu", i, finalment, ha fet una crema de carbassa, però sense patata es que tampoc no ho he vist que li ha posat just quan feia la crema, em sembla que ceba i no sé què més. El que m'ha agradat que ha d'estar super bo ha fregit unes fulletes de "salvia" les ha retirat, ha tallat unes llesquetes de pa de xapata els ha ratllat x sobre formatge parmesà (que tenia un ratllador nena que ha fet ras ras! i tenia mig formatge ratllat, amb el que em kosta a mi...que important és tenir bones eines a la cuina) i les ha fregit per l'oli, però mol poquet pq no s'impregnessin. El parmesà ha quedat com una capa cruixent damunt del pa, llavors, les llesquetes les ha posat al fons del bol, hi ha afegit la crema de carbassa, ha posat les fulletes de "salvia" i un rajolinet d'oli d'oliva. Tiene que estar bueno no?
En fi que m'enrollo molt
Besitos!!!!!!!

Cristina ha dit...

Pues estamos en casa y la cocina echa humo! ahora apetece más cocinar porque a ver quien sale!
Ésta receta es estupenda! me encanta! Un besito.

las pulguitas ha dit...

Pikerita

Eso ya es pedir mucho mantita sofá tele ufff que maravilla .........Voy a por el cafelete , soloo con leche , tambien tengo de soja
:D :p
Gracias por venir a visitarme wuapa


Zerogluten

Si son super fàciles y yo que ahora lo sé hacer te aseguro que intentaré no comprar más flan

Un flan de arrechuches de madre para tu pulguita

Petonets sense gluten



Adi

A mi menos los azules que creo que algun dia conseguiré comerlos,
tambien me gusta hasta la piel de los quesos osea que tu y yo juntas Peligro :D
El molde es del LIDL, el dia 12-02-09 vuelven a poner a la venta preciosisimos y muy ecónicos


La cuina vermella

Si la veritat és que no sé si ho sóc o no hem queda més remei que fer 1000 coses alhora quan dorm el petit doncs és una mica trasto

Gràcies per la vostra visiteta wuapos


Perri

agafa aire,ja se quin cuiner dius el àngles oi?

Doncs estan xules les receptes les hem de fer abans que comencis al penkis

Besitos molts :B:p



Cristina

Si, es verdad yo tambien me tiro el dia en la cocina, de normal ya paso muchas horas pués mis peques comen en casa ,pero estos dias más por cierto hoy no ha parado de llover.....
besitos para ti y tu tesorillo

bajoqueta ha dit...

Qué buena pinta que tiene.
Yo llueva o no llueva me apetece cocinar igual jeje

glutoniana