dimarts, 19 de maig de 2009

Flors i Brownie

Una de las coses que més hem relaxa és recollir floretes a la muntanya ,d`altre banda son les flors que més m`agraden , últimament moments de relax pocs i avui per no deixar de parar he fet aquest brownie , sé, per altre banda que no és original però es que és el meu primer i com que començo ja ha tenir menys por al dolç ............... el crític gastrònom de ca nostre el Sr.excelentissim Chef de 20 coberts en Martí G. l´ha catalogat de muerte uffffff
Ingredients..............
180g de xocolata de cobertura Nestle Postres
170g de sucre moreno
50g d´avellanes  torrades de Constantí poble on les compro amb tota garantia 
3 ous
120g de mantega ( a temperatura ambient )
60g de farina sense gluten Schar mix Dolci
40g de Maicena
1 cullereta de llevat en pols químic de mercadona
1 polsim de sal
Preparació.....................
Cal a dir que tenia moltes ganes de tenir un ajudant de batalla diària a la cuina i després de molt rumiar-nos-ho hem comprat la Thermomix i la veritat es que és un gran ajut per una casa de tanta pitança com la nostra doncs fem tots els àpats del dia
Escalfar el forn a 180º
triturar la xocolata amb les avellanes retirar ,batre els ous la mantega i el sucre 2 minuts a 37º,velocitat 3, afegir-hi la xocolata i barrejar 20 segons a velocitat 5 ,incorporar les farines el llevat i la sal barrejar 6 segons a velocitat 6, abocar la barreja en un motlle d´un litre de capacitat engreixat amb mantega ficar al forn durant 30 minuts aprox
Penso que la recepta es pot fer fàcilment de la manera tradicional i en aquest ordre amb el batedor fins que estigui tot ben barrejat
Ha quedat molt bo serà per l`ajudant? ; )

13 comentaris:

Pikerita ha dit...

El ayudante es eso.. ayudante.. pero las manitas, la cabeza, el estilo y las ganas ¡¡son tuyas!!
El ayudante tiene un precio y ¡tú no!
Así que todo el mérito es tuyo y tiene la pinta que ha dicho Martí..¡de muerte!

las pulguitas ha dit...

Muchisimas gracias Pi ahora ya hay que volver al regimen pues creo que con tu comentario he engoradodo dos tallas más (tambien tiene culpa el que esta de muerte)
: ))

Hannah ha dit...

Estoy de acuerdo con PIkerita, son tus manitas. El bichito sólo ayuda un poco y sobre todo cuando le coges el truquillo, porque también puede destrozar alguna recetilla que otra. Pero verás como le sacas partido.

Un brownie nunca decepciona ¿eh? Mejor no hacerlo para no comerlo.

Adegea ha dit...

jooo, quina pinta! Vull una thermomix, vull una thermomix... (estic convencent a l'uruguayo, aviam si tinc sort).

Zerogluten ha dit...

Pues yo creo sinceramente que el mérito es tuyo, que lo has hecho con todo tu amor y encima para el bichito al que más quieres, tu pulguita.
Me encantan los brownies con una buena bola de helado de vainilla casero. Ummmmmmmmmmmmmm
Besitos sin gluten

MARISA o famalap ha dit...

Qué brownie tan apetitoso...te ha quedado la mar de chuli...y como tengo el mismo molde, te lo voy a copietear, je,je,...precioso!! y si encima está de muerte, qué más se le puede pedir!!

Anònim ha dit...

No es por darte jabon nena pero te superas cada vez mas y yo conozco mucho el trabajo que tienes porque lo vivo de cerca te anoto esto en castellano porque asi se pueda leer tal cual sin traducciones .
"""Un peto molt fort te la teva
suegri""

CocinArte ha dit...

Boníssim!!!No sé si serà per l'ajudant o no...jeje

La cuina vermella ha dit...

M'encanta el motlle que has utilitzat, la recepta ja l'hem guardada perquè si està de muerte s'ha de tastar. Molts petons bonica!!!

encar ha dit...

No tinc paraules, ets una gran persona, una gran mare i una inmillorable AMIGA, i a més bona cuinera!!? La repera!
Un homenatge a les pesones com tu, que cada dia s'esforcen per ser una mica millors, com les teves receptes!! jeje
Una abraçada perri

bajoqueta ha dit...

Te ha quedado genial y si el chef te ha dado el visto bueno es porque estaba de la muerte seguro :)

Caminarsingluten ha dit...

¡Estupenda receta! Hecha con mucho mérito por parte de la cocinera, y para los "chocoadictos".

Vemos que además de compartir el "sin gluten", compartimos más cosas, como el amor por las flores de montaña.

Besotes,

Ana y Víctor.

STORCH ha dit...

Vaya pinta tiene, seguro que de sabor estaría igual, da ganas de comerse un trocito, aunque sea virtual.