dilluns, 22 de juny de 2009

MOLTES FELICITATS ABEL

Passen els díes i no ens adonem..... fa un any jo estaba gordaaaaaa, esperabem la pulguita petita amb molt de carinyo i espectació  van ser dies dolços amb olor de sabó de coco tota la casa s`impregna d`aquest olor d`infant, les olors dels meus fills es el que mès m`agrada del mòn  
Aquest dies hem estat de celebracions doncs el nostre petitet a fet un any, aquesta puceta grassoneta que m`absorveix tot el temps del mon ja te 1 com diu ell tot el dia amb el ditet 1 ,1 , i ho hem celebrat per triplicat nosaltres 4 amb la família i amb l´escola bressol 
Tots son sense gluten ,com que ultimament vaig de bòlit no puc publicar receptes tant com voldria aquí deixo aquestes tres per anar compensant 
Pastís 1
Es un pastis de pa de pessic amb xocolata 
Ingredents ...............
220g de farina  Mix dolci tamitzada
200g de sucre moreno
125g de margarina no hidrogenada
4 ous grans
10g de llevat sec
2 cullerades de xocolata postres de Nestle pulveritzades 
Preparació...............
escalfar el forn abaix  180º
batre la margarina amb la meitat del sucre fins que quedi cremosa i homogenea 
Afegir els rovells dels ous ,la farina el llevat ,la xocolata  i la llet ,barrejar be , batre les claras amb la resta del sucre i barrejar a poc a poc suaument amb la resta perqué no baixin les clares 
Abocar-ho tot en un motlle d´uns 27 cm ,jo l´he fet rodó , engreixat amb margarina i ficar-lo al forn al segon prestatge començant per baix ,durant uns 50 minuts només encenen la part de baix .
El varem  adornar amb nata muntada 
Pastís 2 
Es el pastís chill out de la Zerogluten
Adaptat amb cobertura de xocolata blanc fossa amb dues fulles de gelatina al bany mª i envoltada de galetetes Milupa per a biberó sense gluten enganxades amb Nutela 
Pastís 3
Es el meu brownie x tres  fet en un motlle rectangular , adornat amb  xocolata postres Nestle fossa amb dues fulles de gelatina remullades 2 minuts en aigua freda i molt escorregudes uns puntets de nata muntada amb uns ossets de gominola sense gluten al damunt de cada puntet de nata 
Tots tres boníssims

14 comentaris:

Adegea ha dit...

Ai, què maco i molsudet està l'Abel!
Vull brownie, vull brownie!

Hannah ha dit...

Ay no me entero de nada y no encuentro el traductor, pero ¡¡felicidades al peque!!

¿Cuantos invitados has tenido para tener uqe hacer tanta tarta?

Margot ha dit...

Felicitats, el nen es preciós!
I els pastisos una delicia.
Petons
Margot

Pikerita ha dit...

¡¡Queeee riiicooo!!.. Lo siento no puedo mirar las tartas porque se me van los ojos al peque. Hay... yo soy de las que digo..¿me lo dejas coger un poquito?
¡Qué curro tuviste haciendo tartas!..¡¡menuda madraza!!
Un besote. Lourdes.

Caminarsingluten ha dit...

Muchas felicidades por esa preciosidad de criaturita, que acaba de cumplir un año.

Y también muchas felicidades por todas las tartas que has preparado y compartido con nosotros.

Besotes.

Ana y Víctor

CocinArte ha dit...

Ains Mare meva!! Aquest petit teu es per menjar-se'l sencer i tornar a repetir...m'encanten el petits així, jo li dic això a la meva neboda Carla...i em diu nono...i riu!! jajaja.

Ah i els pastissos boníssims, es que jo quan veig un nen petit, se m'oblida tot!!


Núria

las pulguitas ha dit...

Adegea

Gràcies ,el brownie aviat el tornaré a fer i sera tuyo

petonets


Hannah

esta arriba en la derecha ,tas peor que yo eh?

No muchos lo que pasa es que son de tres dias diferentes , que si guarde que si la famalí ... es que un año da pa mucha vida social hija ¡¡¡¡¡

besillos



Margot

Moltes gràcies Margot i encantada de coneixer-te

petons



PI
Ay pi al mio seguro que solo un poquito porque esta rollizo y te muele la espalda,
lo de madraza no sé no se estoy en una fase un poco durilla en cuanto a saturación trabajil o me vuelvo mas vaga y paso de todo o me dejo la piel va a dias

Besotes ,ah y felicidades Juan



Caminantes

Gracias a vosotros todo esto, pues tengo bloc y con ello recetas por blocs como el vuestro o sea se que la madre de la criatura empezo por ahi

Besotes


Cocinarte

Hola Nuria

Si que tan wuapos si, son molts macos quan els mossegues las xixes ains com tu dius es un gustito


Petonets

La cuina vermella ha dit...

1 any, quina edat més important!!! el teu Abel és una preciositat.
Molt bons els pastissos, tots, a veure si pel segon aniversari als vermells en toca un bocinet!!!
Felicitats!

maria ha dit...

Ostres aquests pastissos tenen molt bona pinta.I a més a més, sense gluten!!!! Et seguiré^-^

Zerogluten ha dit...

Creo que llego un poco tarde a la fiesta y que seguramente no quede ni un trocito de pastel, pero bueno lo que más me importa es poder daros un beso cibernético muy fuerte y felicitar a la preciosidad de niño que es Abel y a su mamá por querer tanto a sus pulguitas y darles tanto amor.
Te mando muchísimos petons sin gluten para toda la familia.
PD. Las tartas absolutamente geniales.

Anònim ha dit...

els pastissos bons es poc bonisims i els nens.... en Martì fet tot un nedador i el petit Abel un trapella , ara la felicitacio a la mare que te paciencia per fer tot el que esta fen
carinyo et desitjo bones vibracions perque las OPOS et surtin tan be com els pastissos
Un petonarro
suegri

bajoqueta ha dit...

Moltes felicitats a Abel i felicitats a tu també pels pastissos tant bonics!

glutoniana

las pulguitas ha dit...

vermells

Esta clar que tenim un bon tros per vosaltres ¡¡¡¡¡

Petonets




Maria

Hola,t`animo a que els facis veuràs que bons ja m´explicaràs ningú ho diu que son sense






Zero

Ay ay no se si madraza, eso si ya ves cuando nos ponemos nos ponemos , no quedan tartas las deboraron sobre todo los glutaneros ; )

Petonets pissima


Suegri


gràcies umhhhh lo de les Opos para otra vez sera

Petonets guapa



Glut

Moltes gràcies mil petonets sense i preparat doncs ja he acabat les opos i voy pa lla

vincent ha dit...

Hola,

Su blog ha captado nuestra atención por la calidad de sus recetas.

Agradeceríamos que lo registre en Ptitchef.com para poder indexarlo.

Ptitchef es un directorio que referencia los mejores sitios web de
cocina. Cientos de blogs ya se han inscrito y disfrutan de Ptitchef
para darse a conocer.

Para suscribirse a Ptitchef vaya a
http://es.petitchef.com/?obj=front&action=site_ajout_form o en
http://es.petitchef.com y haga clic en "Anade tu blog " en la barra la
parte superior.

Atentamente,

Vincent