diumenge, 20 de setembre del 2009

Gall dindi estofat amb pressa.......... 2









Al final ho vaig arreglar així, vaig fer la carn com si fos per canalons o sigui la vaig tornar a rostir i després capes, capes i capes de pasta com si fos una lassanya

El resultat final doncs no ha estat tan malament
La cuina quin laboratori¡¡¡¡¡¡




Ingredients.........................


750g de carn de gall dindi (jo vaig fer servir sobec) previament estofat amb patates i que quedi molt dura part 1


2 cebes grosses
2 tomàquets grossos de l´hort d´en Víctor (aquest ingredient no és fàcil de trobar )
1 fulla de llorer
1 copeta de conyac
1 all
sal
pebre
nou moscada
60 de Maicena
230 de llet
40cc oli
Un tros de formatge per gratinar en aquest cas jo he fet servir Emental sense gluten




Preparació...........................


Tenir la pasta preparada perquè es refredi ,doncs es treballa molt millor freda
Aquest cop com que tinc la meva gran aliada a la cuina la Thermomix he aprofitat i he fet aquí el farcit, d´altre banda de forma tradicional es fa igual menys triturar la carn al robot de cuina que es tingui


Comencem:


Afegir l´oli i progamar 3 minuts temperatura Varoma vel. cullera,
afegir la ceba i l´all programar 5 m. temp. Varoma vel. 1.,
afegir la carn tallada a trocets ,el tomàquet,el conyac i el llorer i programar 20m a temp. Varoma vel.1 quan faltin 2m pel final abocar-hi pel forat la farina ,quan acabi treure la fulla de llorer i programar 6 segons a vel.4 i a continuació afegir-hi la llet i un polcim de nou moscada ,programar 5m a 100º vel.3


Treure del got i deixar refredar. Fer capes amb la pasta i la carn, pasta, carn ,al final acabar amb pasta i gratinar amb formatge




4 comentaris:

zer0gluten ha dit...

Hola guapísima. Me alegra mucho verte de nuevo al pie de los fogones.
Y tus pulguitas? Todo bien?
De momento veo que no os alimentais nada mal. Cocina de aprovechamiento y rica, rica. Eso me encanta. Aquí no se tira nada.
Besitos sin gluten

Nuria ha dit...

Diga usted que sí, cocina de aprovechamiento, como dice Maria Luisa o, como digo yo, pavo tuneado.

NO hay que tirar nada, que está la cosita muy mal.

Emma ha dit...

Moltes gràcies per la teva visita. Escolta té una pinta boníssima.
La foto de la catifa ambd les joguines, m' ha recordat l' habitació del meu fill,la té igual i le joguines també.
Petons

Lourdes ha dit...

OOOOoooohhh... ¡que maravilla de plato!... Será de aprovechamiento pero esto en un restaurante nos lo ponen a precio de oro.