
- 200gr de farina vaig fer servir farmo una farina que hem van aconsellar a la botiga on acostumo a comprar alguns productes sense gluten
- 1 ou
- 20cc d `oli d`oliva
- 20gr de llevat fresc sense gluten
- 1 cullerada de vinagre
- 60cc de llet
- la pell d`una llimona i d`una taronja ratllades
- el suc de la taronja
- Una mica de sal
Ratllar les pells i pulveritzar el sucre ,jo ho faig a la picadora
Escalfar els líquids, oli ,suc de taronja i la llet uns 20 segons al microones, ficar-hi el llevat desfet i tapar amb film fins perquè espumi el llevat, afegir l´ou, la farina , el sucre i el vinagre ,no sabia quan i el vaig afegir en aquest moment ''''???
Com que a casa tenim panificadora ho vaig amassar una estoneta en el programa de fer masses durant uns 20 minuts , deixar reposar tapat amb film una hora fins que dupliqui el seu tamany,
treure l`aire donant-li forma de tortell, jo primer i vaig tirar farina per treballar doncs es una massa molt engaxosa ,estirar fer forma de rectangle i ficar-hi el massapà jo el vaig fer com els panellets(1 ou ,70 d `ametlles moltes i 70 de sucre barrejar) i enrotllar com si fos un canaló aconsello fer-ho tot a sobre d `un paper parafinat i a sobre de la placa del forn on després es courà, doncs costa molt d`agafar és com blandi -blue deixar reposar mitja horeta més i pintar amb ou , afegir la fruita, el sucre ,ametlles a lamines etc......
Ficar-lo al forn uns 20 minuts a 200º la part de abaix
Esta molt bó peró d`un dia per l`altre queda una mica sec
2 comentaris:
Quina bona pinta fa!!!
nena quan vinguis a gallifa jo en vull un!!!!!! k te k esta per sucari nutel.la i sense ella molt millor molt petons els 4
Publica un comentari a l'entrada