dijous, 5 de novembre de 2009

Arròs amb bolets










Fa dos diumenges al llevar-nos (cap a les set del matí tot hi que va ser el diumenge que entrarem en horari d´hivern ,el nostre  petit d`això no hi entén ni li expliquis ell considera que ja ha dormit prou i que l´importa un rava que sigui diumenge que els seus pares vagin morts de cansament ell ja te la pila carregada doncs tothom amunt  fins la Dula la nostra gossa que ja te catorze anys i la pobre els diumenges  jeu en el seu jazz calenteta) segueixo...  l' intenció era anar a collir bolets a la muntanya, mentre anàvem al cotxe ens trobem un rètol penjat per tota la carretera "FIRA DEL BOLET " a Castellterçol , Som-hi¡¡¡¡¡¡¡¡





Ingredients......................

4 tassetes d`arròs de qualitat tipus bomba 
400gr de bolets, cama-grocs, rossinyols ,trompetes ,fredolics 
4 talls de costella de porc 
1 ceba
brou de carn
oli d`oliva 
sal




Preparació......................

Primer feu un sofregit de ceba en la mateixa paella que fareu servir per fer l´arròs 
Quan la ceba sigui ben rossa ,poseu-hi els talls costella amb el seu greix a sofregir quan tinguin color afegir els bolets nets ,sofregir una estoneta més i posar-hi l´arròs sofregir-ho tot junt uns minuts i remullar-ho tot amb el brou deixar coure uns 12 minuts a foc viu,remenant de tant en tant perquè l`arròs no s` enganxi .Després, acabeu de coure uns 8 minuts al forn


Plaer¡¡¡¡¡¡¡

18 comentaris:

Pikerita ha dit...

Qué gusto acudir a una feria de la seta... yo me hubiera vuelto loca comprando. Y ese arroz... ¡¡qué rico madre mía!!
Lo de darle el último toque en el horno no lo he hecho nunca.
¿Qué tal tus pequeñines?
Un besote.

Adegea ha dit...

Mmmmmm, què bo! Jo tampoc he ficat mai l'arròs al forn, serà qüestió de provar.
Aquest cap de setmana repetiré amb l'arròs amb marisc a la TMX, no sé si et va dir el teu home que vam al.lucinar de bo que quedava.
Petons.

La cuina vermella ha dit...

Què bé que us ho passeu, és fantàstica aquesta fira. Molts petons.

La Quinta de Luculus ha dit...

A un arrosset així jo m'apunto! és maganífic!
Petons!

Caminarsingluten ha dit...

Tiene que estar muy rico este plato de arroz y setas. Así que tomamos nota para hacerlo.

Hoy teníamos un rato y queríamos pasar a saludaros.

Besotes,

Ana y Víctor

Hannah ha dit...

Que ricas las setas, y que poquitas estamos viendo este año por aquí, no ha llovido nada, ha hecho calor y ahora se pone a nevar de repente, así que ... me parece que se va a pasar el tiempo de ellas.

Zerogluten ha dit...

Si supieras lo que disfruta Martín con el tema de las setas! Le encantan, tanto comérselas como saber los nombres y demás, lo que pasa es que por el sur no hay tradición de salir al monte ni nada por el estilo.
En fin, una receta fabulosa. Espero que dejarais algo para la pobre Dula.
Besitos sin gluten.

STORCH ha dit...

Que rico el arroz, y que bien lo tuvisteis que pasar ese día.
Besitos.

las pulguitas ha dit...

Pi
Si nos lo pasamos bien ,pero se pasan con los precios un poquito Eh? me tenia que salir la vena catalana
Mis pequeñines super guapos dando guerra que es lo que toca que pena no tenerte cerca que te los mandaba un ratito, al mayor aun pero la pulga enana la madre que lo pario me lo devuelves enseguida
Lo del toque del horno prueba horno arriba i abajo unos 200º xup-xup y el arroz no se pasa

Petonets



Adegea , ahir va ser el dia del arròs sense galeres però amb escamarlans boníssim ,hem de quedar i fer un dia temàtic
Petons wuapa


Vermells
això intentem que seria dels diumenges sense mouren´s?

Petons mils per vos wuapos


Maragda ,
aqui t´espero quan vulguis

Petons¡¡¡


Caminantes ,
Todo un placer recibiros ,me alegra saber de vosotros luego paso a veros tambien ,probar este arroz seguro que no os defraudará
Besosotes



Hannah
Aqui si que ha sido buen año la verdad ,si te tuviera cerca te mandaba unos cuantos , ves yo quisiera ver más nieve de vez en cuando
besotes



Zero,
asi que ha Martin le encantan las setas , aqui en Tv3 hacen un programa en que se llama caçadors de bolets lo puedes ver por internet en TV3 a la carta esta xulo y creo que el idioma es lo de menos es super instructivo
Algo le quedo a la Dula pero solo huesos de la costilla y algo que siem`pre cae de las pulgas
Besotes atodos


Storch,
Si, si que lo pasamos bien con los nenes en el mercadillo , el arroz de verdad sencillo y rico quien dijo miedo

Besotes

Elvira ha dit...

Quina enveja!!!! veig els blogs mercats, les receptes, com aneu al camp a recollir... ja fa anys que no podem menjar res de tot aixó que tant ens agrada. El teu arròs pinta de maravella. Un petó

las pulguitas ha dit...

Doncs ja saps Elvira escapadeta i cap aqui, et confeso que jo et tinc enveja en altres ambits com el sanitari que també es el meu ,cada cop estem en pitjors condicions de treball i socialment no cal ni parlar ...

Molts petonets

bajoqueta ha dit...

Què bons! Veus com vos havien de despertar los xiquets jajaja


glutoniana

Emma ha dit...

Umm quina pinta més bona. Em sembla que cambiaré el menú de demà.
A mí em passa igual amb els nens.
Petonets

Maryquylla ha dit...

Hola, ne he dado un paseo por tu blog y me gusta....

He estado intentando mandarte un email pero no veo donde...soy Mary de www.tartasparaimpresionar.com que me dejaste un mensaje para los cursos...mandame un email a elcocky@hotmail.com

Un beso...

La Gaia Celiaca ha dit...

capisco poco la lingua, ma ti seguo volentieri perché è sempre bello condividere con chi ha problemi simili!

kebonikö ha dit...

Aquest es el blog que et vaig comentar de les postres:
http://cannelle-vanille.blogspot.com/
Les fotos em semblen una meravella, i amb lo llaminera que sóc jo m'ho menjaria TOOOOT!!!!
Una abraçada,
Ariadna.

Pikerita ha dit...

Pulguis... pásate por mi blog que tienes una cosita para tí.

vincent ha dit...

Hola,

Su blog ha captado nuestra atención por la calidad de sus recetas.

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