Fa dos diumenges al llevar-nos (cap a les set del matí tot hi que va ser el diumenge que entrarem en horari d´hivern ,el nostre petit d`això no hi entén ni li expliquis ell considera que ja ha dormit prou i que l´importa un rava que sigui diumenge que els seus pares vagin morts de cansament ell ja te la pila carregada doncs tothom amunt fins la Dula la nostra gossa que ja te catorze anys i la pobre els diumenges jeu en el seu jazz calenteta) segueixo... l' intenció era anar a collir bolets a la muntanya, mentre anàvem al cotxe ens trobem un rètol penjat per tota la carretera "FIRA DEL BOLET " a Castellterçol , Som-hi¡¡¡¡¡¡¡¡
Ingredients......................
4 tassetes d`arròs de qualitat tipus bomba
400gr de bolets, cama-grocs, rossinyols ,trompetes ,fredolics
4 talls de costella de porc
1 ceba
brou de carn
oli d`oliva
sal
Preparació......................
Primer feu un sofregit de ceba en la mateixa paella que fareu servir per fer l´arròs
Quan la ceba sigui ben rossa ,poseu-hi els talls costella amb el seu greix a sofregir quan tinguin color afegir els bolets nets ,sofregir una estoneta més i posar-hi l´arròs sofregir-ho tot junt uns minuts i remullar-ho tot amb el brou deixar coure uns 12 minuts a foc viu,remenant de tant en tant perquè l`arròs no s` enganxi .Després, acabeu de coure uns 8 minuts al forn
Plaer¡¡¡¡¡¡¡
17 comentaris:
Qué gusto acudir a una feria de la seta... yo me hubiera vuelto loca comprando. Y ese arroz... ¡¡qué rico madre mía!!
Lo de darle el último toque en el horno no lo he hecho nunca.
¿Qué tal tus pequeñines?
Un besote.
Mmmmmm, què bo! Jo tampoc he ficat mai l'arròs al forn, serà qüestió de provar.
Aquest cap de setmana repetiré amb l'arròs amb marisc a la TMX, no sé si et va dir el teu home que vam al.lucinar de bo que quedava.
Petons.
Què bé que us ho passeu, és fantàstica aquesta fira. Molts petons.
A un arrosset així jo m'apunto! és maganífic!
Petons!
Tiene que estar muy rico este plato de arroz y setas. Así que tomamos nota para hacerlo.
Hoy teníamos un rato y queríamos pasar a saludaros.
Besotes,
Ana y Víctor
Que ricas las setas, y que poquitas estamos viendo este año por aquí, no ha llovido nada, ha hecho calor y ahora se pone a nevar de repente, así que ... me parece que se va a pasar el tiempo de ellas.
Si supieras lo que disfruta Martín con el tema de las setas! Le encantan, tanto comérselas como saber los nombres y demás, lo que pasa es que por el sur no hay tradición de salir al monte ni nada por el estilo.
En fin, una receta fabulosa. Espero que dejarais algo para la pobre Dula.
Besitos sin gluten.
Que rico el arroz, y que bien lo tuvisteis que pasar ese día.
Besitos.
Pi
Si nos lo pasamos bien ,pero se pasan con los precios un poquito Eh? me tenia que salir la vena catalana
Mis pequeñines super guapos dando guerra que es lo que toca que pena no tenerte cerca que te los mandaba un ratito, al mayor aun pero la pulga enana la madre que lo pario me lo devuelves enseguida
Lo del toque del horno prueba horno arriba i abajo unos 200º xup-xup y el arroz no se pasa
Petonets
Adegea , ahir va ser el dia del arròs sense galeres però amb escamarlans boníssim ,hem de quedar i fer un dia temàtic
Petons wuapa
Vermells
això intentem que seria dels diumenges sense mouren´s?
Petons mils per vos wuapos
Maragda ,
aqui t´espero quan vulguis
Petons¡¡¡
Caminantes ,
Todo un placer recibiros ,me alegra saber de vosotros luego paso a veros tambien ,probar este arroz seguro que no os defraudará
Besosotes
Hannah
Aqui si que ha sido buen año la verdad ,si te tuviera cerca te mandaba unos cuantos , ves yo quisiera ver más nieve de vez en cuando
besotes
Zero,
asi que ha Martin le encantan las setas , aqui en Tv3 hacen un programa en que se llama caçadors de bolets lo puedes ver por internet en TV3 a la carta esta xulo y creo que el idioma es lo de menos es super instructivo
Algo le quedo a la Dula pero solo huesos de la costilla y algo que siem`pre cae de las pulgas
Besotes atodos
Storch,
Si, si que lo pasamos bien con los nenes en el mercadillo , el arroz de verdad sencillo y rico quien dijo miedo
Besotes
Quina enveja!!!! veig els blogs mercats, les receptes, com aneu al camp a recollir... ja fa anys que no podem menjar res de tot aixó que tant ens agrada. El teu arròs pinta de maravella. Un petó
Doncs ja saps Elvira escapadeta i cap aqui, et confeso que jo et tinc enveja en altres ambits com el sanitari que també es el meu ,cada cop estem en pitjors condicions de treball i socialment no cal ni parlar ...
Molts petonets
Què bons! Veus com vos havien de despertar los xiquets jajaja
glutoniana
Umm quina pinta més bona. Em sembla que cambiaré el menú de demà.
A mí em passa igual amb els nens.
Petonets
Hola, ne he dado un paseo por tu blog y me gusta....
He estado intentando mandarte un email pero no veo donde...soy Mary de www.tartasparaimpresionar.com que me dejaste un mensaje para los cursos...mandame un email a elcocky@hotmail.com
Un beso...
capisco poco la lingua, ma ti seguo volentieri perché è sempre bello condividere con chi ha problemi simili!
Aquest es el blog que et vaig comentar de les postres:
http://cannelle-vanille.blogspot.com/
Les fotos em semblen una meravella, i amb lo llaminera que sóc jo m'ho menjaria TOOOOT!!!!
Una abraçada,
Ariadna.
Pulguis... pásate por mi blog que tienes una cosita para tí.
Publica un comentari a l'entrada