dimarts, 9 de desembre de 2008

Pastís amb farina d`atmelles

Aquesta recepta ès de l`Etel, una bona amiga que ha fet que perdés la por a fer pastissos, es clar que fer-los amb ella sembla super fàcil i quan et quedes sola doncs no ès el mateix, tot i així aquest ès molt fàcil de fer i molt bò.
Ingredients per 12 persones:
250g d`atmelles moltes
7 ous
100g de mantega
150g de sucre si pot ser de canya
1 1/2 sobre de llevat jo faig servir gasificant per rebosteria de Hacendado (mercadona)
un polcim de canyella i un de vainilla
Posar el forn en marxa a uns 180º només la part de baix
Amb la batedora al bany maria barregem els ous amb la mantega i el sucre força estona
afegir la farina d`atmelles i tornem a barrejar , afegir-hi la canyella i la vainilla
posar-hi el llevat i batre una mica més
Deixar reposar uns 15 m
Ho introduÏm al forn uns 30minuts punxar i comprovar si ja esta
Per la capa de xocolata:
200g de xocolata de cobertura
50cc de crema de llet
2 fulls de gelatina( per que quedi la xocolata més compacta)
Barrejar la xocolata amb la crema de llet al bany maria fins que es desfaci bé
en un bol amb aigua freda ficar-hi la gelatina ,un parell de minuts
barrejarem tot fins que la gelatina quedi desfeta i ho aboquem sobre el pastís,
deixar refredar a la nevera i ja esta!!!!!!!!!!!!!!!!!
Super bò

2 comentaris:

Adegea ha dit...

Boníssim el pastís. A l'ofi ens va agradar molt.

las pulguitas ha dit...

moltes gràcias Adegea no ès el millor que m`ha sortit però no estava malament
Seguirem practicant

Mira aquest blog ès una passada
www.panyvarios.blogspot.com