dissabte, 20 de desembre de 2008

Pastís de patates

Aquest pastís l`hi havia vist fer a la meva mare i m`encanta Ingredients per 4 persones : 500gr de carn picada de porc 500gr de carn picada de vedella 2 cebes grosses de figueres 6 patates grosses 1 all 1 fulla de llorer 1/4 de got vi negre sec pebre, sal, oli ,un polsim de nou moscada Mantega Formatge tipus emental Preparació Posar a bullir les patates amb pell Sofregir la ceba tallada petita amb una fulla de llorer, quan ja estigui transparent afegir l`all, la carn de porc i de vedella , amb una forquilla de fusta xafar per que la carn es vagi separant tirar-hi la sal el pebre i el polsim de nou moscada, quan ja estigui enrossida tirar el vi i sofregir una estoneta mes fins que l`alcohol s`evapori . Quant les patates ja estiguin es pelen i passen pel passa pures amb una mica de mantega i sal En un motlle pel forn fer capes primer carn i a sobre el puré , tantes capes com es vulgui i depenen del tamany del motlle, per últim una capa de patata i a sobre el formatge ratllat gratinar-ho al forn i ja es pot servir Esta bo fred i també molt calent Avui n`em sopat i no n`ha quedat

5 comentaris:

glutoniana ha dit...

Què bo! jo ho faig però tot en una safata. Una bona idea!

MARISA o famalap ha dit...

Qué pinta tan rica...!!
Voy ahora a ponerme al día y por supuesto, a enlazarte a tí y creo haber visto otro blog más, que con el traductor, podremos disfrutarlo igualmente.
Bicoss

Adegea ha dit...

Jo el faig amb tomàquet al sofregit i formatge ratllat i gratinant.
He salvat més d'un sopar multitudinari amb una bona safata d'això.

Zerogluten ha dit...

Tiene una pinta muy aparente para estas fechas y con esos ingredientes y tu mano es absolutamente imposible que no esté bueno.
Un besazo sin gluten y Felices Fiestas.

Pikerita ha dit...

¡Qué idea!.. Voy a releerlo ahora para enterarme mejor y aprendérmela.