Avui hem provat per primer cop els espagueti de la marca Gallo que son més barats i són molt bons, poc a poc les grans marques es van afegint a la nostra cistella de la compra , però encara són molt cars
Per 4 persones
400g d´espaguettis
2 llaunes grosses de tonyina
1 all tallat
Unes quantes fulles de julivert
L`all i julivert si no es té fresc es pot fer servir en espècie o en pols
Bullir la pasta i mentrestant en una paella fregir la tonyina i les espècies tenint cura de tapar la paella doncs la tonyina esquitxa molt , barrejar-ho tot quant la pasta ja estigui cuita
Boníssims
4 comentaris:
Jo els faig igual però hi afegeixo una mica de tomàquet fregit, si no la meva filla no se'ls cruspeix.
hola, a nos tambè ens agraden amb tomàquet son diferents ,si puc aviat els fare amb caviar que tambè ens agraden molt i ja penjaré la recepteta
petonets
S.
Pues si que tienen que estar buenos esos spaguettis, para que luego digan que los celiacos no comen bien!!
Besitos y animo con el blog
quuuuuuuuuuuueeeeeee ilusion yo que tantas veces miro tu blog y garcias a algunos como el tuyo me he decidido a escribir el mio
Hola Zerogluten realmente todo lo que tienen de sencillos lo tienen de sorprendentes y de buenos
Muchas gracias wuapa me encanta tu blog
el animo ,el animo ahora no me cabe en casa
Besitos para ti tambien
S.
Publica un comentari a l'entrada