dilluns, 29 de desembre del 2008

FIDEUS " xinesos"

Una de les preguntes que més sovint ens fa el nostre fill des de que se li va diagnosticar la celiaquia és I NO PODRÉ ANAR MAI MÉS A DINAR AL XINO? Clar ell no entén que en un lloc on és menja tant arròs no pugui anar (contaminacions creuades etc...) Un dia mirant un recull de receptes del caprabo, vaig veure la recepta de fideus estil xinès semblava molt fàcil de fer, però calia saber si els ingredients duien gluten, els fideus son d`arròs al 100% i la soja és japonesa s`anomena Tamari i es fermenta amb sal. El resultat ens encanta i son facilíssim Ingredients 4 farcells de fideus ,un per persona 1 pastanaga 1 ceba de figueres 1 carbassó mitjà 1 pebrot verd 1 pot de bolets variats gambetes 1 ou Trocets de pollastre cuixa sense os a trossets Tamari soja sense gluten oli d`oliva I tot el que hi tinguis de restes a la nevera, una miqueta de verdures, un trocet de bistec etc... Posar aigua bullent en un bol i dintre els farcellets de fideus durant uns 10´perquè s`hidratin bé. En un wok( o paella de tota la vida) sofregir al dente les verdures tallades tipus juliana amb els trocets de carn , les gambetes i els bolets, sofregir una estoneta ,afegir el ou batut com per fer truita sense deixar de remenar i afegir Tamari ,jo no hi fico mai sal doncs el Tamari és molt salat Si els fideus ja estan escorre´ ls i afegir -los al wok remenar i llestos, Facilíssim.

4 comentaris:

zer0gluten ha dit...

Entiendo perfectamente al pequeñuelo, porque a mi también me chifla la cocina oriental.
La pinta de estos fideos chinos es super apetecible, tanto que no creo que tu peque quiera ir nunca más al chino teniendo ese platazo en casa.
Besitos sin gluten

Lourdes ha dit...

Éstos están mas ricos que los de los chinos... seguríiiisimo.
Yo los fideos chinos no los he hecho pero sí tallarines chinos.
El arroz tres delicias tambien es otra receta que seguro te sale muy rica... en cambio ando en guerra con los rollitos de primavera...
Un besote.

las pulguitas ha dit...

Zerogluten
La verdad es que los pide dia si dia tambien ,ahora voy a por el arroz y ya le doy la alegria de su vida.

Un abrazo

Pikerita
Mas sanos seguro, ufff eso ya es cosa de profesional yo mañana croquetas ya te contare

Un abrazo

Adormidera ha dit...

Y yo, y yo también lo entiendo. Y tu empeño en darle una alternativa me parece genial.
Gracias a ustedes, Zerogluten, tú, y alguna persona más a la que, después, he podido visitar, me voy enterando de lo que pasan mientras los demás no nos damos cuenta.
Animo y felicidades por ir consiguiendo cada día algo mejor para sus peques.


Gracias también por tu visita, si no hubieras ido, igual no habría conocido la sonrisa de ese criajo que tienes por alguna parte del blog. Que preciosidad de pequeño.

Un saludito y hasta pronto.